Europrolis logo
Europrolis
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prijslijst

Deze prijslijst is gebaseerd op de verhuur van losse materialen. Hierbij veronderstellen wij dat u voldoende kennis heeft van het product om het zelf te installeren en te bedienen. Natuurlijk geven we u graag wat basis uitleg bij het product wat meestal volstaat om de eenvoudigste applicaties van het gehuurde te gebruiken.

U komt de materialen zelf halen en zelf terug brengen op de afgesproken ogenblikken zodat u niet voor een gesloten poort hoeft te staan.

De prijzen zijn op basis van een huur voor 24 uur, wenst u het materiaal langer te huren dan hebben we een lijst met een factor die u dient toe te passen op de basisprijs van 1 dag. Nee hoor, als je bijvoorbeeld iets 7 dagen wil huren gaat de prijs niet maal 7 maar slechts maal 2 . Dat valt mee.

Bij de losse verhuur van materialen dient u steeds te betalen voor het afhalen en vragen wij uw paspoort mee te nemen zodat we een kopie kunnen maken.

Voor meer uitgebreide events , beursstanden, productpresentatie of anderen neemt u best even contact op zodat we een offerte op maat kunnen maken.

Afhaalprijslijst

Afhaalprijslijst

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

martin mac 250 moving head van Europrolis

De materialen in onze lijst hebben wij standaard op stock, is er toch iets wat je niet onmiddellijk kan terug vinden, laat het even weten en wij bekijken wat we voor u kunnen doen.