Europrolis logo
Europrolis

Vaste installaties in de horeca

De vaste verhuur aan horeca en andere zaken is er gekomen nadat we hadden gemerkt dat daar een duidelijk behoefte aan is. Meerdere horeca uitbaters informeerden bij ons naar een oplossing voor een stabiele, constante, betrouwbare , goede en betaalbare oplossing voor hun audio-visuele installatie.

Stel u maar eens voor dat uw installatie uitvalt op vrijdag avond .... de winkel waar u alles gekocht heeft is denkelijk niet meer open en bereikbaar, als dat wel het geval zou zijn dan kun uw defecte toestel zelf uitbouwen, binnenbrengen , na 1 week terug ophalen, de factuur betalen, terug installeren , ....... maar denkelijk krijgt u niet het juiste vervangtoestel mee .... gevolg, uw zaak zit minstens heel het weekend zonder audio-visuele installatie. Voor de meeste zaken betekent dit een inkomstenverlies van meerdere duizenden euro's

Huurt u een installatie bij Europrolis, dan gaat het verhaal helemaal anders .... u belt ons op 24/24 en 7/7 , wij komen zo snel als mogelijk naar u toe met de nodige reserve toestellen, bouwen de installatie zeer snel over met de nodige vervangtoestellen en u bent weer volledig actief zonder inkomstenverlies.

Amaai, dat is een knap concept, dat zal wel veel kosten ..... u betaalt een vast bedrag per maand voor de huur, inclusief installatie, inclusief 24/7 technische service dienst. Dus u weet vooraf wat de kost is en hoeft zich enkel bezig te houden met uw core business, het uitbaten van uw horeca zaak.

Hoe gaan wij te werk:

Europrolis biedt u een verhuurconcept met full-service. Dit houdt in dat we eerst vrijblijvend op locatie langskomen om een analyse te maken van wat u juist nodig heeft in functie van uw ruimte en behoeftes. Vervolgens maken we u een offerte op maat. Bij goedkeuring van deze offerte en afspraken stellen wij uw contract op met de wederzijdse afspraken. De installatie wordt volledig bekabeld, geïnstalleerd en uitvoerig getest door ons, dit hoeft u niet te betalen. Vanaf dan is uw installatie operationeel en mag u ons steeds bellen voor technische ondersteuning. U krijgt elke maand per mail uw factuur met het contractueel afgesproken democratische bedrag.

U stelt zich nu de vraag .... hoe kan dit alles democratisch zijn, een top installatie, volledige installatie, full service 24/7 en dat in een huurformule waarbij u een vast bedrag per maand betaalt.

Dit kan enkel door een doordacht concept.

1.Voor ieder toestel in de vaste verhuur hebben wij steeds minimum 10% aan reserve toestellen op stock met een minimum van 1 toestel.

2.De installaties worden door ons kosteloos preventief onderhouden op rustige momenten in onze planning zodat uitval geminimaliseerd.

3.Onze installaties worden steeds zo veel mogelijk redundant uitgevoerd, dit wil zeggen dat u het meestal nog niet eens zou merken moesten er bepaalde toestellen uitvallen omdat er voldoende back-up systeem is. Wij merken dit wel bij het preventief onderhoud en herstellen dit heuvel.

4.Wij hebben een eigen onderhoudsafdeling waardoor we snel en goedkoop onderhoud kunnen uitvoeren aan onze toestellen.

5.Doordat we meerdere installaties hebben kunnen we de vaste kosten van reserve toestellen, installatie materialen, onderhoudstoestellen delen over meerder projecten.

Dit alles zorgt ervoor dat wij dit aan democratische prijzen kunnen bieden en goedkoper dan dat u het zelf zou doen.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en we helpen u graag verder.

café's