De Luxe Kajuit

De ruime kajuit is voorzien van:

3 hutten met 2 persoonsbed, elke hut heeft zijn eigen kleerkast

2 badkamers met lavabo, toilet, opbergkastjes en 1 badkamer heeft ook een douche het water is overal voorzien met warm en koud water.

1 Ruime centrale plaats waar je het volgende kan terug vinden. Ruim afzonderlijk salon waarbij je gezellig rond de tafel kan die vast is en dus niet telkens met open- en dicht geklapt worden. Deze tafel en banken staan helemaal stuurboord waardoor er een gang naast is die rechtstreeks naar de hut van het vooronder leidt. Hierdoor kan iedereen steeds naar zijn hut zonder dat je de tafel moet afbreken . Aan bakboord een lange keuken met groot werkblad voorzien van 2 pits gasvuur, een oven, ruime koelkast, dubbele afwasbak, vuilbakje onder de wasbak, thermosfles, walstroom, ..... De kaartentafel met alle  nodige instrumenten voor uw tocht. Buiten dit alles zijn er natuurlijk ook de talrijke opbergkasten.

Deze boot is mede omwille van deze ruime opzet gekozen, een combinatie van veel ruimte in de kajuit en in de kuip, dit vonden wij niet terug in de iets kleinere modellen zoals de Bavaria 38 .

Info en boekingen: info@europrolis.be of +32 475 94 57 93


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x