Referenties

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden of referenties .....
Per soort event hebben we meerdere fotoboekjes ontworpen waarin u ideeën kan en inspiratie kan opdoen.
Kan u zich vinden in een referentie, super dan kunnen we van die basis starten om uw event uniek te maken.
Vindt u toch niet wat u zoekt, laat het mij weten en ik bespreek het graag vrijblijvend met u.

In de kolom hiernaast of via de navigatie referenties hierboven krijgt u meer info en foto's per segment.

Conferenties

Uw ideeën en behoeften bespreken we graag samen om zo tot de meest geschikte opstelling te komen voor uw conferentie. Wij hebben hierin veel ervaring en kunnen u dus goed bijstaan in raad en daad ook voor de tips and tricks die niets onmiddellijk te maken hebben met de techniek maar wel met de organisatie en het aantrekken van de pers en genodigden.

Bedrijfsevents

Uw ideeën en behoeften bespreken we graag samen om zo tot het meest geschikte bedrijfsevent te komen voor uw bedrijf. Wij hebben hierin veel ervaring en kunnen u dus goed bijstaan met raad en daad. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en we helpen u graag verder.

Standenbouw

Uw ideeën en behoeften bespreken we graag samen om zo tot de meest geschikte stand te komen voor uw beurs. Wij hebben hierin veel nationale en internationale ervaring en kunnen u dus goed bijstaan met raad en daad. De meeste van onze standen bestaan uit grotendeels herbruikbare producten wat ervoor zorgt dat we de prijs goed kunnen drukken. De materialen die voor u op maat gemaakt worden zoals spandoeken, drukwerk, zuilen, ..... kunnen bij ons worden opgeslagen tot de volgende beurs. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en we helpen u graag verder.

Zeiljacht - het dek

Zeiljacht - omgeving

De Luxe Kajuit

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x