Het ruime dek

Het dek heeft een zeer ruime kuip met vast tafel meubel waarin bekerhouders zijn voorzien. Je kan de 2 bladen inklappen zodat je nog meer ruimte hebt om sportief te zeilen. ‘s Avonds kunnen we het stuur verwijderen zodat we nog makkelijker op- en af de boot kunnen via het platform aan de spiegel (achterkant van de boot). Dit is perfect van hoogte voor de meeste jachthavens zodat je moeiteloos op en af de boot kan.

Op de stuurconsole staat een windmeter, dieptemeter, stuurautomaat, kompas, knop om het elektrisch anker automatisch te laten zakken, de motor bediening, de speakers van de radio en de marifoon en een lichtje voor de tafel ‘s avonds.

Alle lijnen (touwen) komen langs de kanten in de kuip uit zonder in de weg te staan van de tafel of de deur.

Onder de zitbanken van de kuip kan je de bakkisten (opbergbakken) terug vinden voor touwen, fenders, walstroom kabel, automatisch reddingsvlot, emmers, …… .

Boven de kuip is er een openklapbare bemini voor de super zonnige dagen.

Zolang je in de kuip staat is er een goede stahoogte om geen giek tegen uw hoofd te krijgen, maar voor zij die wensen leggen we dat allemaal nog wel uit.

De vloer en de banken van de kuip zijn voorzien van teak.

De rest van het dek is makkelijk toegankelijk en zichtbaar omdat we hebben gekozen om geen sprayhood (buiskap) te plaatsen. De beloopbare delen van het dek zijn voorzien van antislip structuur in het polyester.

Stuurboor en bakboord kant van de boot zijn voorzien van 3 kikkers voor het flexibel aanmeren van de boot.

Op het voordek kan je eventueel lekker zonnen of chillen als de zeil koers het toelaat.

Aan de boeg zit het elektrisch anker dat je kan laten zakken via de stuurconsole, het hijsen van het anker kan enkel via de bediening op de boeg zelf, dit om voorzichtigheid te stimuleren.

Met andere woorden, het dek en in het bijzonder de kuip zijn zeer ruim.

Deze boot is mede omwille van deze ruime opzet gekozen, een combinatie van veel ruimte in de kajuit en in de kuip. Dit vonden wij niet terug in de iets kleinere modellen zoals de Bavaria 38 .

Info en boekingen: info@europrolis.be of +32 475 94 57 93


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x