Prijslijst

Deze prijslijst is gebaseerd op de verhuur van losse materialen. Hierbij veronderstellen wij dat u voldoende kennis heeft van het product om het zelf te installeren en te bedienen. Natuurlijk geven we u graag wat basis uitleg bij het product wat meestal volstaat om de eenvoudigste applicaties van het gehuurde te gebruiken.

U komt de materialen zelf halen en zelf terug brengen op de afgesproken ogenblikken zodat u niet voor een gesloten poort hoeft te staan.

De prijzen zijn op basis van een huur voor 24 uur, wenst u het materiaal langer te huren dan hebben we een lijst met een factor die u dient toe te passen op de basisprijs van 1 dag. Nee hoor, als je bijvoorbeeld iets 7 dagen wil huren gaat de prijs niet maal 7 maar slechts maal 2 . Dat valt mee.

Bij de losse verhuur van materialen dient u steeds te betalen voor het afhalen en vragen wij uw paspoort mee te nemen zodat we een kopie kunnen maken.

Voor meer uitgebreide events , beursstanden, productpresentatie of anderen neemt u best even contact op zodat we een offerte op maat kunnen maken.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x